Wednesday, October 31, 2012

More KPOP Idols will come to Malaysia end of 2012 & beginning of 2013Wah banyak sangat niyh KPOP nak datang sini gilerla. Mule dengan bulan 11 ni Lee Seung Gi showcase pada 2/11 here.  

Kemudian KPOP STORM yang ade 9 KPOP IDOLS sekaligus dalam satu event. Antaranya adalah SHINee, Ukiss, Teen Top, Block B, Girls Day, D- Unit,(rookie) , No Brain, The Gwangdae, EvoL. Dimaklumkan bahawa konsert ni adalah antara konsert KPOP terbesar di Malaysia! Bertempat di Surf Beach, Sunway Lagoon. Lebih lanjut di sini

Selepas itu, konsert ZE:A pula menyusul pada 10/11 tp sedihnye x dapat pegi huhu. Bertempat di Kenanga Wholesale Shopping Mall di Cheras. Sila lihat di sini.

Pada bulan Disember pulak, 2AM datang buat kali kedua untuk Asia Tour pada 1/12 .X sabar ni nak pegi konpem best cume venue jela x suke ehehehe. Bertempat di Dewan Wawasan PGRM venue yang sama T-ARA Showcase dulu. Lebih lanjut here.

Pada tarikh yang sama dengan 2AM 1 - 2/12 juga Tim Hwang penyanyi balada Korea ini akan datang untuk FanMeet dengan fans Malaysia. Lihat sini

Konsert yang dinanti2kan BlackJack wow 2NE1 New Evolution pada 8/12 lihat sini . Bertempat di Stadium Melawati, Shah Alam tempat terhad hanya 8,000 penonton sahaja yang boleh masuk xsilap. cepat2 pegi beli tiket hehe

Mblaq , Sistar, Boyfriend berkemungkinan akan datang sini awal tahun depan Jan 2013. Support Korean Language House di official facebook diorang. Clike LIKE kat fb tuh if korang nak diorang datang. Dalshabet & 4MEN juga mungkin boleh datang sini. Click je LIKE okay! HallyuM akan jadi Supporting partner organizer.

Dengar2 juge 2PM, INFINITE, Girls generation , PSY, JYJ,Lee Jun Ki akan datang ke Malaysia. Harap2 ye la. Ade update akan diberitahu. 

That's All.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...