Sunday, September 30, 2012

[Updated w/ pics] Jung Il Woo Hollika Hollika FanMeet 23/09/12



Jung Il WoO datang Malaysia pada 23 Sep yang lalu. Saya agak minat ngan JIW ni start dari cite ljimae 2 lagik n then 49 Days, The Moon Embraces the Sun. Pada 22 Sep me n some of my friends tibe2 rase nak g Welcome jung Il Woo kat KLIA. Wah last min kami pk nk g jemput ni hehe.

If nak tau lebih lanjut mengenai Jung Il Woo >> wiki

taken waktu di KLIA :)

Menunggu punye tunggu akhirnya Jung Il Woo keluar dr balai ketibaan. He's so so handsome! n friendly too.


JIW just jalan terus ke van sambil melambai2 ke arah fans yang datangla kan. Sian tgk die coz xleh nak jalan coz fans byk kerumun dier hehe.

Esoknya 23/9, pegi ke Times Square. Fanmeet buat kat TS, nak pulak free event mmg ramai la yang datang. 

As expected, memang ramai peminat datang esp ajumma2 haha. FanMeet start pukul 2PM, bila JIW datang sume fans menjerit memanggil pelakon yang sedang meningkat naik ni terima kasih kepada kdrama The Moon Embraces The Sun.


Selepas sesi perkenalan, acara terus mula dengan lucky fans yang dapat group photo bersama JIW. wahhhh sgt2 lucky la, Jealous gitew..ajumma po byk keke :)

fans ni yang plg lucky coz group die sorang je mgkin yang laen x dtg so die dpt photo sorang2 ngan JIW. wow jealous!!

kemudian, fans ramai2 nyanyika lagu sempena hari kelahiran JIW. Fans nyanyi dalam 3 bahasa iaitu English,Korea dan Malay. JIW nampak sgt terharu petang tuh of cozla kan nyanyi 3 bahasa n nyanyi in korea lagik.
 
 
JIW memang sgt2 friendly n bile die sign autograph pada lucky fans die tulis sume name fans atas posters. Senyuman die tu yang buat manis. aishhh. Last die lalu sebelah saye je bile kuar dr tmpt fansign tuh n trus g kedai hollika hollika TS. 


Giant Jung Il Woo cardboard

Me with JIW cardboard


My friends Syerin & Mutie

Walaupun masuk adalah percuma tp sape yang ade pass akan dapat free souvenir dari Hollika Hollika. terima kasih pada my friend Syerin, die dapatkan pass percuma kat Epop nye ofc kat Cheras. Tq Syerin n collegue. Ni die barang yg Hollika Hollika bagi :)



Aigoo..terdelete fancam arghhhhh. sedihnya :(

Gambar yang lain bolehla klik sini

Sekian,Terima kasih

2 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh...giler lah
bertuah la awex tu gambar gambar peluk2 lagi
bhuahahahaha

Shafeena Asmidar said...

tau xpe kan mmg lucky giler diorang n kaya la jugak kan beli barangan hollika hollika rm500 dapat tangkap gmbr n autograph die huhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...